Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Poziv na uvodnu konferenciju projekta „Misli europski, djeluj lokalno“

Pozivamo vas na uvodnu konferenciju projekta „Misli europski, djeluj lokalno“ koja će se održati u srijedu 31.08.2022. s početkom u 12:00 sati preko aplikacije ZOOM, na OVOM LINKU.

Cilj Uvodne konferencije je predstavljanje projekta kojeg u partnerstvu provode udruga „Žena“ iz Drniša te, udruga hrvatskih ratnih veterana „Kninska bojna“ iz Knina, grad Drniš, općina Kijevo, općina Unešić. Ukupna vrijednost projekta je 421.583,01 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, OP Učinkoviti ljudski potencijali u iznosu od 358.345,56 kuna te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 63.237,45 kuna koji je ujedno i Posredničko tijelo razine I. Posredničko tijelo razine II je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Planirano trajanje projekta je 12 mjeseci, a provedba je započela 30.06. 2022.

Cilj projekta je jačanje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva koje djeluju u ruralnim područjima s naglaskom na zadovoljavanje lokalnih potreba u kriznim situacijama.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV, PROGRAM I PRIJAVNICA 231 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.