Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

U okviru projekta "Sretnija starost 4" potpisani ugovori o radu s 30 pružateljica usluga potpore i podrške

Danas je u radni odnos primljeno 30 pružateljica usluga potpore i podrške u svakodnevnom životu osobama starijim od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom (njih 180). Usluge će se pružati 33 mjeseci na području grada Drniša te općina Unešić, Ružić i Promina.

Usluge koje će pružateljice usluga potpore i podrške provoditi su sljedeće:

  • organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.)
  • obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.)
  • održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr.)
  • zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

Uz besplatne usluge svaki sudionik/ica projekta će dobiti svaki mjesec i paket osnovnih kućanskih i higijenskih potrepština.

Ove aktivnosti se provode u okviru projekta "Sretnija starost 4" koji je financiran i programa učinkoviti ljudski potencijali 2021-2027 u okviru PDP "ZAŽELI - prevencija institucionalizacije" u iznosu od 1.485.000,00 EUR.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.