Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Poziv predstavnicima medija na početnu konferenciju povodom predstavljanja projekta "Sretnija starost 4"

Poštovani predstavnici i predstavnice medija, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na početnu konferenciju povodom predstavljanja projekta "Sretnija starost 4" u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga "Zaželi-prevencija institucionalizacije", koja će se održati u ponedjeljak, 29. travnja 2024. godine, s početkom u 10.00 sati, u prostorijama Nacionalnog parka Krka u Drnišu, ispostava Drniš, Ulica kardinala Alojzija Stepinca 17 u Drnišu.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na konferenciji potvrdite gospođi Martini Softić najkasnije do 26. travnja 2024. godine na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Aleksandra Janjić
Voditeljica projekta

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV ZA MEDIJE 98 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.