Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Podjela letaka u sklopu projekta "Sretnija starost 4"

U okviru projekta "Sretnija starost 4" dijelili smo letke u cilju informiranja ciljne skupine projekta (osobe starije od 65 godina i odrasle osobe s invaliditetom) koje će biti primatelji usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu čime bismo povećali njihovu socijalnu uključenosti i prevenirali institucionalizaciju (njih min. 180). Letke smo distribuirali u prostorijama Domova zdravlja i lokalnih ambulanti te u prostorijama Hrvatskog zavoda za socijalni rad.

Ukupna vrijednost projekta je 1.485.000,00 eura. Financira se u 85% iznosu iz Europskog socijalnog fonda plus, a 15% iz Državnog proračuna RH.

Područje provedbe projekta: Drniš, Ružić, Unešić, Promina, Šibenik.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe koje žele sudjelovati u projektu kao primatelj/ica usluga potpore i podrške da nam se jave. Informacije o načinu prijave možete naći na www.zena-drnis.hr te putem mob. 098 9097 656.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. LETAK S INFORMACIJAMA ZA PRIJAVU 526 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.