Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

U Drnišu u okviru Dana otvorenih vrata predstavljen ILAB prostor

U okviru Dana otvorenih vrata 2023. koji se organiziraju u okviru projekta "Dodajmo životnu radost godinama" s ciljem podizanja svijest javnosti o važnosti aktivnog starenja i socijalne uključenosti umirovljenika, predstavljen ILAB prostor u Drnišu.

ILAB prostor je prostor koji je namijenjen cjeloživotnom učenju starijih osoba, ali nije klasična učionica, već omogućava okruženje koje potiče kreativnost, inicijativu, ravnopravan odnos svih sudionika u procesu učenja. Pri uređenju prostora vodi se računa o boji, namještaju, opremi i metodama učenja koji su prilagođeni starijim osobama.

Također je predstavljen i priručnik s predstavljanjem metodologije učenja starijih osoba. Sličan prostor je opremljen i u Kninu.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. PRIRUČNIK S METODOLOGIJAMA UČENJA STARIJIH OSOBA 690 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.