Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

U Solarisu održana završna konferencija projekta "MA DA – Mladi, A Društveno Angažirani"

Dana 16.09.2019. godine održana je završna konferencija projekta "MA DA – Mladi, A Društveno Angažirani". Konferencija je održana u Convention centre, Solaris u Šibeniku.

Završnoj konferenciji prisustovali su partneri na projektu Veleučilište "Marko Marulić" iz Knina, Lokalne akcijske grupe Šibensko-kninske i Zadarske županije (LAG-ovi, LAGUR-i), te ostali.

U prvom dijelu konferencije, iza uvodne riječi voditeljice projekta Aleksandre Janjić, gostima su se obratile predsjednica Udruge "Žena" Milena Perčin te dekanica fakulteta Lovorka Blažević.

Dodjeljene su potvrde studentima i uvjerenja mentorima o položenom ispitu za voditelja/cu pripreme i provedbe EU projekata ruralnog razvoja, zahvalnice LAG-ovima i LAGUR-ima te njihovim članovima koji su volontirali sa studentima.

Nastavi čitati

Završna konferencija projekta „MA DA – Mladi, A Društveno Angažirani“

Udruga „ŽENA“ iz Drniša i Veleučilište „Marko Marulić“ iz Knina organiziraju završnu konferenciju u cilju predstavljanja ostvarenih ciljeva i rezultata u okviru projekta „MA DA - Mladi, A Društveno Angažirani“ koja će se održati 16.09.2019. u Solarisu u Šibeniku s početkom u 10 sati.

Ukupni iznos projekta je od 899.108,92 kuna od čega je Europska unija sufinancirala u iznosu od 764.242,58 kuna iz Europskog socijalnog fonda, OP učinkoviti ljudski potencijali. Projekt je sufinancirao i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 134.866,34 kuna. A koji je ujedno i Posredničko tijelo razine I. Posredničko tijelo razine II je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Projekt je trajao 18 mjeseci, a provedba je započela 19.03.2018. Provodio se na području Šibensko-kninske i Zadarske županije.

Cilj projekta: Uspostavljen održivi program društveno korisnog učenja na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu u cilju osnaživanja lokalnih organizacija civilnog društva koje se bave ruralnim razvojem.

Nastavi čitati

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.