Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Održane tri radionice medicinske podrške za članove obitelji koje skrbe o osobama s demencijom i Alzheimerom u okviru projekta "PONOS - Podrška Održivoj Neformalnoj Obiteljskoj Skrbi"

U okviru projekta "PONOS - Podrška Održivoj Neformalnoj Obiteljskoj Skrbi" 26.08.2022., 29.08.2022. i 31.08.2022. održane su radionice medicinske podrške za članove obitelji koje skrbe o osobama s demencijom i Alzheimerom.

Radionice su održane pod nazivom "Skrb o dementnim osobama", "Kako je živjeti sa Alzheimerom" i "Palijativna skrb osoba oboljelih od demencije".

Cilj radionice: Upoznati sudionike sa problemima koji se javljaju kod dementnih osoba, na koji način pristupiti u takvim situacijama te kako pomoći oboljelom i članovima obitelji.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. PALIJATIVNA SKRB DEMENTNIH OSOBA 630 KB PDF
2. ŽIVJETI S ALZHEIMEROVOM BOLESTI 400 KB PDF
3. SKRB O DEMENTNIM OSOBAMA 561 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.