Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Održan nastavak radionice u okviru Modula 1 o Primjeni STEM-a u radu organizacija civilnog društva

Udruga "ŽENA" je zajedno s partnerskim organizacijama održala nastavak radionice u okviru Modula 1 Treninga za trenere o primjeni STEM-a u organizacijama civilnog društva.

Cilj ovog treninga je popularizacija STEM-a u radu organizacija civilnog društva, a trening se sastoji od tri modula po tri dana. Prvi modul je održan online (10.02. te 02.i 03.03. 2022.), a na radionicama je sudjelovalo trideset djelatnika i volontera partnerskih organizacija.

Sadržaj prvog modula je obuhvatio upoznavanje s interdisciplinarnim pristupom učenju koje uklanja tradicionalne barijere koje razdvajaju četiri discipline: nauku, inženjerstvo, tehnologiju i matematiku. Kroz primjere dobre prakse naučili smo kako integrirati ove oblasti prilikom rada s korisnicima i na koji način će konkretno i jasno primijeniti naučeno putem rješavanja realnih problema u radu s korisnicima njihovih Udruga.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. STEM MODUL 1-2 2.9 MB PDF
2. STEM MODUL 1-3 3.3 MB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.