Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Održan Modul 3 Treninga za trenere o primjeni STEM-a u organizacijama civilnog društva

Udruga "ŽENA" je zajedno s partnerskim organizacijama održala Modul 3 Treninga za trenere o primjeni STEM-a u organizacijama civilnog društva.

Trening je održalo Visoko učilište Algebra u prostorijama Športske gimnazije u Zagrebu u razdoblju od 20. - 22.04.2022. Na radionicama je sudjelovalo dvadeset osam djelatnika i volontera partnerskih organizacija.

Uz stručnu pomoć trenera na trećem modulu, polaznici su naučili komunikacijske i prezentacijske vještine. Na trodnevnoj radionici polaznici su učili o komunikacijskim vještinama, te od čega se sastoji kvalitetna prezentacija i  kako kvalitetno napraviti prezentaciju. Na kraju su stečeno znanje primijenili u praksi tako što su napravili kratku prezentaciju i prezentirali je ispred ostalih polaznika i mentorice.

Projekt ukupne vrijednosti 1.705.956,42 HRK sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.450.062,96 HRK te Republika Hrvatska u iznosu 255.893,46 HRK. Planirano trajanje projekta je 24 mjeseca, a provedba je započela 06.07.2021.

Cilj projekta: Jačanje kapaciteta udruga za primjenu STEM-a u svakodnevnim aktivnostima u radu s ciljnim skupinama kroz partnerstvo s visokim učilištem.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. STEM PRIRUČNIK - MODUL 3 3.5 MB PDF
2. STEM - MODUL 3 1.9 MB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.