Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

  • Naslovna
  • Projekti
  • Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba

Održana hibridna konferencija u okviru projekta "Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba"

U okviru projekta "Digital Education for All - Development of Technology Enhanced Learning for Unemployed Persons" / "Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba" održana je hibridna konferencija u cilju diseminacije odnosno demonstracije projektnih rezultata ciljanoj skupini projekta odnosno sveukupnoj javnosti.

Konferencija je održana 23. i 24.10.2023. u Kninu. Osim u Hrvatskoj, konferencije su održane i u Slovenskoj Bistrici, Olomoucu te Krakowu, gradovima iz kojih dolaze partnerske organizacije ("ŽENA" iz Hrvatske, Eurokreator iz Poljske, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Šibenik – CISOK iz Hrvatske, Palacky University Olomouc iz Republike Češke, Ljudska univerza Slovenska Bistrica iz Slovenije).

Projekt se provodio 24 mjeseca, a financiran je iz Erasmus+ programa u iznosu od 142.406,00 EUR.

Snimku konferencije s detaljnim predstavljanjem platforme i tečajeva možete pogledati na sljedećim poveznicama:

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.