Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Održana završna konferencija projekta "Sretnija starost 3"

Završna konferencija projekta „Sretnija starost 3“, koja se provodi u partnerstvu udruga „ŽENA“ iz Drniša, HZZ-a, Područnog ureda Šibenik i Hrvatskog zavoda za socijalni rad, područni ured Drniš, održana je danas u Adriatic Business Centru u Šibeniku. Projekt se provodi u okviru natječaja Programa za zapošljavanje žena „ZAŽELI“, faza 3.

"Sretnija starost 3" je nastavak je projekata u okviru Programa zapošljavanja žena "ZAŽELI Faza 1 i Faza 2". Projekt je trajao 8 mjeseci, a tijekom projekta smo zaposlili 30 nezaposlenih žena koje su provodile aktivnosti pomoći u kući za 203 starih i nemoćnih osoba. Vrijednost projekta je 1.482.520,00 HRK, 196.764,22 € koliko iznose i bespovratna sredstav (100% sufinanciranje projekta od čega je 85% iz sredstava ESF-a i 15% iz proračuna Vlade RH).

Više o ostvarenim rezultatima kao i rezultatima vrednovanja projekta možete pročitati u priloženim materijalima.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.