Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Poziv na početnu konferenciju projekta "Sretnija starost 3" financiranog iz Programa za zapošljavanje žena ZAŽELI, faza 3

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na početnu konferenciju povodom predstavljanja projekta „Sretnija starost 3“ koji provode u partnerstvu udruga „ŽENA“ iz Drniša, HZZ, Područni ured Šibenik i Centar za socijalnu skrb Drniš koji se provodi u okviru natječaja Programa za zapošljavanje žena „ZAŽELI“, faza 3, koja će se održati u ponedjeljak, 12. prosinca 2022. godine, s početkom u 10.00 sati u Hotelu Jadran, Obala dr. Franje Tuđmana 52, Šibenik.

Projekt se provodi u okviru Programa za zapošljavanje žena „ZAŽELI“ – faza 3. Trajanje projekta je 8 mjeseci – od 19. listopada 2022. do 19. lipnja 2022. godine.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava je 1.482.520,00 HRK, od čega je 85% iz ESF-a, a 15% iz Državnog proračuna RH.

Područje provedbe: Drniš i okolna naselja, Ružić, Unešić, Promina

Cilj ovog projekta je povećati zapošljivost teže zapošljivih žena s nižom razinom obrazovanja uz povećanje razine kvalitete života starijih i nemoćnih osoba na širem drniškom području. Kroz projekt “Sretnija starost 3” zaposlit će se 30 dugotrajno nezaposlenih žena koje pripadaju teže zapošljivim skupinama, na period od 6 mjeseci. Kroz projekt ćemo osigurati organiziranje usluge pomoći u kući u cilju poboljšanja kvalitete života krajnjih korisnika (min. 180 starih i nemoćnih osoba). Pod starijim osobama se smatraju osobe starije od 65 godina, dok se kao nemoćne osobe smatraju osobe s invaliditetom.

Veselimo se susretu s vama, a nakon formalnog dijela konferencije bit ćete u mogućnosti obaviti kratke razgovore s govornicima i sudionicima uz zakusku.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na konferenciji potvrdite gospođi Ani Ramljak najkasnije do 08. prosinca 2022. godine na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV, PROGRAM I PRIJAVNI OBRAZAC 236 KB PDF
2. POZIV ZA MEDIJE 231 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.