Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Poziv za sudjelovanje na studijskom putovanju u Ljubljanu, Slovenija

Udruga Žena organizira studijsko putovanje u svrhu jačanja kapaciteta djelatnika i volontera nositelja i partnera na projektu u trajanju od 3 dana.

Studijsko putovanje će se organizirati u razdoblju od 15. do 17. veljače 2023. Udruga „ŽENA“ pokriva sve troškove putovanja (prijevoz, smještaj u Ljubljani, dnevnice i materijale za sudionike tijekom trajanja posjeta, najam vozila za prijevoz na mjesta događanja). Detaljni program putovanja možete vidjeti u prilogu.

Projekt ukupne vrijednosti 226.419,33€ sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 192.456.43€ te Republika Hrvatska u iznosu 33.962,90€. Planirano trajanje projekta je 24 mjeseca, a provedba je započela 06.07.2021.

Cilj projekta: Jačanje kapaciteta udruga za primjenu STEM-a u svakodnevnim aktivnostima u radu s ciljnim skupinama kroz partnerstvo s visokim učilištem.

Molimo sve zainteresirane da ispunjenu prijavnicu zajedno s motivacijskim pismom pošaljete na mail udruge „Žena“ Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 12.02.2023. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj 022/332-328. U slučaju većeg broja prijavljenih prednost će imati osobe koje su sudjelovale na na sva tri modula Treninga za trenere u sklopu ovog projekta.

Nikolina Spajić
Voditeljica na projektu

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV, PROGRAM I PRIJAVNICA (Word) 145 KB DOCX
2. POZIV, PROGRAM I PRIJAVNICA (PDF) 224 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.