Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Organizirana završna konferencija projekta "PONOS - Podrška Održivoj Neformalnoj Obiteljskoj Skrbi"

12.09.2022. u hotelu "Jadran" u Šibeniku održana je završna konferencija projekta "PONOS - Podrška Održivoj Neformalnoj Obiteljskoj Skrbi" na kojoj je sudjelovalo tridesetak sudionika/ica.

Uz prezentaciju rezultata projekta, sudionici su kroz "open space" radionice definirali probleme obitelji osoba oboljelih od Alzheimera i demencije, a definirali smo i inovativne metode za rad s osobama oboljelim od Alzheimera i demencije kao i inovativne metode za rad s njihovim obiteljima. Svim sudionicima edukacija te studijskog putovanja organiziranim u okviru projekta uručene su i potvrde o sudjelovanju na edukacijama. Više o ovoj temi možete naći u priloženoj prezentaciji.

Projekt se provodio u okviru natječaja "Širenje mreže socijalnih usluga – faza I" u razdoblju od 24 mjeseca s početkom 17.09.2020. Cilj projekta je bio unaprijediti socijalnu uključenost 40 starih dementnih osoba i minimalno 40 članova njihovih obitelji kroz razvoj inovativnih socijalnih usluga, organiziranje javne kampanje u cilju senzibiliziranja javnosti te kroz edukaciju 20 stručnjaka za rad s dementnim osobama.

Kroz projekt smo obuhvatili 50 obitelji s oboljelima od Alzheimera i demencija te 40 stručnjaka/inja koji rade s oboljelima od Alzheimera i demencija. Partneri na projektu su bili HZZ, Područni ured Šibenik te Šibensko – kninska županija.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 1.462.950,00 kuna.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. PREDSTAVLJANJE REZULTATA PROJEKTA 4.3 MB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.