Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Obilježavanje 8. ožujka Međunarodnog dana žena

Udruga „ŽENA“ u partnerstvu s Udrugom umirovljenika grada Knina je organizirala obilježavanje Međunarodnog dana žena večerom sa živom glazbom u Hotelu Atrium u Lozovcu 08.03.2023. Za sve zainteresirane umirovljenike/ice bio je organiziran prijevoz s Autobusnog kolodvora u Drnišu.

Na večeri je sudjelovalo tridesetak umirovljenika/ica koji su se zabavljali uz večeru i živu glazbu do ponoći. Dio atmosfere možete vidjeti s priloženih fotografija.

Događanje je organizirano u okviru projekta „Dodajmo životnu radost godinama“ ukupne vrijednosti 1.953.378.01 HRK koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.660.371,31 HRK te Republika Hrvatska u iznosu 293.006,70 HRK. Cilj projekta je jačanje kapaciteta udruga koje na području ŠKŽ organiziraju aktivnosti slobodnog vremena za umirovljenike kroz razvoj programa socijalnog uključivanja umirovljenika (njih 300).

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.