Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

"Čarobni svijet" na Danima otvorenih vrata

U programu "Dani otvorenih vrata" koji i ove godine, u sklopu projekta "Dodajmo životnu radost godinama", provode Udruga "Žena" iz Drniša i Udruga umirovljenika Grada Knina, dana 05. listopada gostovali su članovi Udruge za djecu i mlade "Čarobni svijet" iz Knina.

U prostorima Udruge umirovljenika Knina izveli su igrokaz "Tko je Lujo Marun" i prikazali svoj uradak – film "Kako je Lujo Marun spasio TVRĐAVU".

Nazočna publika i gosti su srdačno pozdravili članove Udruge i njihovu predsjednicu Anitu Ercegovac koja je nazočne upoznala sa radom Udruge u devet godina postojanja.

Nakon izvedenog programa, a sukladno programskim aktivnostima iz projekta, u dijelu koji se odnosi na "međugeneracijsku suradnju" održana je DEBATA u kojoj su sudjelovali umirovljenici i članovi Udruge školske dobi na temu "Mlađi i stariji – najbolje učimo zajedno". Tim umirovljenika branio je postavljenu tezu dok su djeca (učenici) bili protiv. Argumenti obje grupe bili su čvrsti. Grupa učenika je po mišljenju publike imala jače argumente i proglašeni su pobjednicima ove debate.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.