Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Izlet na vrelo Une u sklopu projekta "Dodajmo životnu radost godinama"

U sklopu projekta "Dodajmo životnu radost godinama" čiji je nositelj Udruga ŽENA iz Drniša, dana 28. lipnja 2022. godine realiziran je planirani izlet učenika nižih razreda osnovne škole koji su proteklih mjeseci sudjelovali na INSTRUKCIJAMA koje je vodio učitelj u mirovini Tvrtko Kaić, kao i onih koji su se "prijavili" za sljedeću školsku godinu, na vrelo Une.

Ukupno je na izlet putovalo 13 učenika i 4 odrasle osobe koje su brinule o bezbjednosti učenika i svim drugim čimbenicima da putovanje protekne u najboljem redu.

Za prijevoz je izabran Čazmatrans temeljem najniže cijene, a za nabavu lanč paketa Bolero j.d.o.o. istim principom. Učenicima su nabavljane i majice za logom projekta.

Odlazak, posjeta vrelu i povratak protekli su u najboljem redu. U povratku smo se zadržali oko sat vremena u Srbu gdje su djeca "marendala" i odmorila se.

Od svih učenika koji su putovali na izlet pribavljene su pismene suglasnosti njihovih roditelja.

U organizaciji ove aktivnosti ostvarena je puna suradnja sa Udrugom "Čarobni svijet" iz Knina.

Knin, 18. srpnja 2022. godine

Koordinator na projektu
Mato Milanović

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.