Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Aktivnosti za umirovljenike/ice sljedeća dva tjedna

Ukoliko vas zanima što smo pripremili za drniške umirovljenike i umirovljenice, možete pročitati u nastavku.

Od utorka organiziramo prvi kviz u kome mogu sudjelovati svi zainteresirani. Kviz ćemo provesti putem aplikacije Kahoot (tako da možete sudjelovati i anonimno ukoliko niste sigurni). Od najboljih kvizaša ćemo napraviti tim koji će se natjecati s kvizašima iz Oklaja i Knina (gdje ćemo organizirati istu aktivnost). Pobjednička ekipa dobija zanimljivu nagradu (samo da kažemo da je vezana za putovanje).

Ujedno od sljedećeg ponedjeljka organiziramo radionice zlatoveza te izrade ukrasnih jastučića (kao na slici u prilogu) pa pozivamo sve zainteresirane da se jave na mobitel svaki radni dan do 13 sati 099 537 9430.

Ukoliko epidemiološke mjere budu povoljne organizirat ćemo i jedan izlet s ručkom na Prominu do kraja ovog mjeseca.

Tko se želi uključiti slobodno može nazvati na broj mobitela 099 537 9430 (svaki radni dan do 13 sati). Naglašavamo da su sve aktivnosti BESPLATNE. jedino je broj sudionika ograničen zbog epidemioloških mjera.

Sve aktivnosti su organizirane u okviru projekta "Dodajmo životnu radost godinama" koji se sufinancira iz OPULJP 2014-2020 iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od u iznosu od 1.953.378.01 HRK, a iznos EU potpore je 100%. Cilj projekta je jačanje kapaciteta udruga koje na području ŠKŽ organiziraju aktivnosti slobodnog vremena za umirovljenike kroz razvoj programa socijalnog uključivanja umirovljenika (njih 300).

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena.drnis.woman@si.t-com.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.