Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

  • Naslovna
  • Projekti
  • Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba

Održan transnacionalni sastanak u Slovenskoj Bistrici u okviru projekta "Digitalna edukacija za sve - Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba"

22. i 23. lipnja 2023. održan je transnacionalni sastanak u sklopu projekta Erasmus+ "Digital Education for All - Development of Technology Enhanced Learning for Unemployed Persons".

Domaćin sastanka bili su partneri Ljudska Univerza Slovenska Bistrica, a sastanak je održan u Slovenskoj Bistrici, Slovenija. Sastanku su prisustvovali svi partneri uključeni u projekt, te je sastanak ponovo bio izvrsna prilika za razgovor i druženje svih partnera.

Glavna svrha sastanka bila je kontrola progresa izrade projektnih rezultata te su aktivnom konverzacijom partneri donijeli odluke bitne za uspješan završetak projekta kao i uspješnu izradu projektnih rezultata. Tako je na sastanku predstavljen završni prijedlog i demo verzija web platforme koja će po završetku projekta podržavati inovativne te interaktivne oblike učenja za ciljanu skupinu projekta, ali i za širu populaciju.

Također, na sastanku su predstavljene završne verzije obrazovnih tečajeva koje su cijenjeni partneri kreirali isključivo u svrhu kreiranja platforme za potpomognuto učenje.

Na sastanku je raspravljen termin posljednjeg transnacionalnog sastanka u rujnu, koji će ujedno biti organiziran u svrhu diseminacije projektnih rezultata.

Projekt je financiran uz pomoć Agencije za mobilnost i programe EU iz fonda Erasmus+ Europske Unije, provodi se u trajanju od 24 mjeseca, a ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 142.406,00 eura.

U nastavku pogledajte kako je izgledalo radno druženje partnera u Slovenskoj Bistrici!

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.