Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

  • Naslovna
  • Projekti
  • Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba

Održana aktivnost učenja, podučavanja i osposobljavanja u okviru projekta “Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba“

U okviru projekta „Digital Education for All - Development of Technology Enhanced Learning for Unemployed Persons“/“Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba“ organizirana je aktivnost učenja, poučavanja i osposobljavanja (kombinirana mobilnost) u Šibeniku, u zgradi ABC centra, Narodnog preporoda 4, od 13.09.2022. do 15.09.2022. Cilj ove aktivnosti je bio testiranje web aplikacije za online edukaciju nezaposlenih osoba kao i materijala za online tečajeve koji su razvijeni u okviru ovog projekta.

Na ovoj aktivnosti su sudjelovali djelatnici i stručnjaci partnerskih organizacija koji se bave osmišljavanjem programa za obrazovanje odraslih (njih 10) te dugotrajno nezaposlene osobe (njih 25). Sudjelovanjem na ovoj aktivnosti sudionici su stekli sljedeće kompetencije: poboljšanje znanja i vještina u provedbi online aktivnosti, poboljšanje vještina u radu s nezaposlenim osobama, uvođenje inovacija u rad s marginaliziranim skupinama, poboljšanje znanja iz informatike i engleskog, jačanje kapaciteta za međunarodno djelovanje, a koje su dokumentirane popunjavanjem Europass mobilnosti od strane svih sudionika.

Projekt „Digital Education for All - Development of Technology Enhanced Learning for Unemployed Persons“/“Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba“ će se provoditi 18 mjeseci, a financiran je iz Erasmus+ programa u iznosu od 142.406,00 EUR.

U okviru projekta pet partnerskih organizacija iz četiri zemlje Europske unije koje imaju iskustva na području formalnog i neformalnog obrazovanja odraslih te pripadaju različitim sektorima („ŽENA“ iz Hrvatske, Eurokreator iz Poljske, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Šibenik – CISOK iz Hrvatske, Palacky University Olomouc iz Češke republike, Ljudska univerza Slovenska Bistrica iz Slovenije) su odlučile udružiti svoja znanja i iskustva iz svog dosadašnjeg rada te razviti inovativni alat koji će imati široku primjenu, a bit će prilagođen za upotrebu osobama koje raspolažu osnovnim informatičkim znanjem.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.