Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

  • Naslovna
  • Projekti
  • Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba

Udruga "ŽENA" započela provedbu projekta “Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba“

Udruga "ŽENA" je 01.11.2021. započela provedbu projekta „Digital Education for All - Development of Technology Enhanced Learning for Unemployed Persons“/“Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba“. Projekt će se provoditi 18 mjeseci, a financiran je iz Erasmus+ programa u iznosu od 142.406,00 EUR.

Pet partnerskih organizacija iz četiri zemlje Europske unije koje imaju iskustva na području formalnog i neformalnog obrazovanja odraslih te pripadaju različitim sektorima („ŽENA“ iz Hrvatske, Eurokreator iz Poljske, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Šibenik – CISOK iz Hrvatske, Palacky University Olomouc iz Češke republike, Ljudska univerza Slovenska Bistrica iz Slovenije) su odlučile udružiti svoja znanja i iskustva iz svog dosadašnjeg rada te razviti inovativni alat koji će imati široku primjenu, a bit će prilagođen za upotrebu osobama koje raspolažu osnovnim informatičkim znanjem.

Cilj našeg projekta je uključiti dugotrajno nezaposlene osobe (s naglaskom na žene) u procese online edukacija i/ili hibridne nastave kroz razvoj inovativnog digitalnog alata koji će im omogućiti stjecanje kompetencija potrebnih na tržištu rada. Da bismo ostvarili cilj razvit ćemo web aplikaciju koja će biti pristupačna za korištenje osobama s minimalnom informacijskom pismenošću, pristup će joj biti omogućen i putem mobitela te će uz procjenu kandidata, sudjelovanje na odabranim tečajevima, omogućiti i provedbu virtualne prakse i vrednovanje rezultata.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena.drnis.woman@si.t-com.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.