Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Održane radionice jačanja kapaciteta stručnjaka, u okviru projekta "Bolje sutra - danas uključeni, sutra uspješni"

Udruga "Žena" u okviru projekta "Bolje sutra - danas uključeni, sutra uspješni" organizirala je radionice jačanja kapaciteta stručnjaka koji rade s nezaposlenim osobama pripadnicima marginaliziranih skupina. Radionice se se održale od 15.03.2021. do 19.03.2021. godine u prostorijama JU Np Krka u Drnišu.

Na radionicama su sudjelovali zaposlenici i volonteri ustanova i organizacija civilnog društva s područja Šibensko-kninske županije.

Cilj radionice je bio osnažiti kapaciteta stručnjaka koji rade s nezaposlenim osobama, pripadnicima marginaliziranih skupina kako bi se poticalo njihovo zapošljavanje i socijalno uključivanje. Tijekom 5 dana sudionici su kroz praktične primjere i vježbe naučili kako pristupiti odraslim osobama te kako ih motivirati pri traženju posla i socijalnom uključivanju.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
2. PRIOPĆENJE ZA MEDIJE 533 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.